top of page

Kundcase

Ta del våra kundberättelser och låt dig inspireras av våra partners och deras resor. Från små entreprenörer till globala företagsjättar, våra kundcase visar upp mångfalden av branscher och deras utmaningar som vi har haft äran att bidra till. 

Holmgrens Bil

Holmgrens Bil, en respekterad bilåterförsäljare i Växjö, stod inför uppgiften att presentera den nya BMW i5 för sina kunder på ett sätt som var både informativt och engagerande. Att fånga bilens unika egenskaper i en premiärvisning var avgörande för att skapa intresse och uppmärksamhet.

 

För att fånga essensen valde Holmgrens Bil att anlita Evoma Studio, vars expertis ligger i att fånga ögonblicken på ett äkta och kraftfullt sätt.

Fotografering

evoma-studio-fotografering-holmgrens-bil
fotografering-klostergatan-tattoo

Klostergatan Tattoo, med sin unika stil och vision, hade stött på en utmaning när det gällde att effektivt kommunicera sin estetik till sina kunder. Trots deras talang och passion för tatueringskonsten, hade de känt av begränsningar i sin visuella identitet.

Klostergatan Tattoo valde att samarbeta med Evoma Studio för att adressera dessa utmaningar. Evoma Studio förstod vikten av att fånga och förmedla Klostergatan Tattoo's estetiska vision.

Genom att erbjuda professionell fotografering levererade Evoma Studio en serie bilder som inte bara fångade essensen av tatueringsstudions unika stil, utan också förstärkte deras varumärkesidentitet.

Fotografering

Klostergatan Tattoo

JIISAB är en nystartad aktör inom fordonsbranschen, grundat av två erfarna och engagerade mekaniker med en stark passion för fordon.

 

I den hektiska uppstartsperioden lades fokus på att lägga grunden för företagets framgång. En av de sista punkterna på deras checklist var att skapa en stark grafisk identitet, inklusive logotyp och visitkort.

Därför vände sig JIISAB sig till Evoma för att få den perfekta grafiska identiteten som skulle representera företaget på bästa sätt. Med detta på plats ligger fokuset på att leverera högkvalitativa fordonslösningar med förtroendet av en stark och minnesvärd varumärkesimage.

JIISAB 

Logotyp

visuell-identitet.PNG

JIISAB AB

"Vi är supernöjda med Evomas arbete. Tillsammans fick vi möjlighet att prova oss fram tills vi hittade en logotyp vi verkligen tyckte om och som gick i linje med vårt varumärke"
bottom of page