top of page

Från vision till verklighet: En Slående Varumärkesidentitet för JIISAB AB

JIISAB AB är en nystartad aktör i bilbranschen med en vision att revolutionera bilindustrin. Som ett nytt varumärke på marknaden insåg JIISAB snabbt att de behövde en stark varumärkesidentitet och en logotyp som skulle kunna förmedla deras unika värden och vision till potentiella kunder och partners.


JIISAB stod inför flera utmaningar: De behövde en logotyp som var distinkt och lätt att känna igen för omedelbar igenkänning och en professionell varumärkesidentitet som skulle etablera JIISAB som en trovärdig och pålitlig aktör inom bilindustrin.


Skapandet av en framgångsrik designprocess

Evoma Studio togs in för att hantera denna utmaning och levererade en heltäckande lösning genom en noggrann och kreativ process.


  • Research och analys: För att förstå JIISAB's unika positionering och målgrupp genomförde Evoma Studio en djupgående analys av marknaden och konkurrenterna.

  • Workshops och brainstorming: Genom flera workshops med teamet på JIISAB identifierade Evoma Studio kärnvärden för företaget.

  • Konceptutveckling: Med dessa insikter började Evoma Studio skapa flera koncept för varumärkesidentitet och logotyp.

  • Feedback och iteration: Efter att ha presenterat initiala koncept för JIISAB, samlade Evoma Studio in feedback och förbättrade designen tills både JIISAB och Evoma Studio var nöjda med resultatet.

  • Slutgiltig design: Den slutliga logotypen och varumärkesidentiteten reflekterar JIISAB som företag. Logotypen kombinerar rena linjer och moderna element. Typografin är stilren och robust, vilket speglar företagets anda.
En stark logotyp och varumärkesidentitet

Genom samarbetet med Evoma Studio fick JIISAB en stark varumärkesidentitet och en distinkt logotyp som nu pryder deras lokaler, webbplats, och marknadsföringsmaterial. Detta har inte bara hjälpt JIISAB att sticka ut på marknaden, utan har också gett dem en professionell framtoning som bygger förtroende hos kunder och partners.


– Vi är supernöjda med Evomas arbete. Tillsammans fick vi möjlighet att prova oss fram tills vi hittade en logotyp vi verkligen tyckte om och som gick i linje med vårt varumärke, säger Isak.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page